Despre noi

Agristart a fost infiintat cu un scop clar: să devina poarta de acces pentru clienții săi la informații despre piața de cereale din zona europeana a Marii Negre.

Cresterea producției agricole în întreaga regiune a Mării Negre în ultimii 5 ani, a atras o atenție sporita din partea exportatorilor și importatorilor din diverse tari si regiuni din întreaga lume: de la Marea Mediterană până în Asia de Sud-Est, mergând chiar mai departe spre Orientul indepărtat in Japonia sau din țările sub-Sahariene cum ar fi Etiopia sau Sudan sau mai la sud Mauritius si Africa de Sud.

Îmbrățișând viziunea noastră că în anii ce vin producția agricolă în regiunea Mării Negre va continua să crească cantitativ, echipa Agristart se poziționeaza ca o punte de legatura pentru furnizarea de informații clientilor sai in viitor. Noi consideram ca informatiile de calitate aduc valoarea adaugata oricarei afaceri.

Orice crestere a producției va crea mai multe oportunități, astfel încât echipa Agristart a decis să se concentreze pe câteva direcții pentru a crea valoare adăugată pentru clienții săi:

  1. furnizarea de informatii de piață zilnice
  2. crearea de platforme și instrumente dedicate afacerilor din domeniu
  3. monitorizarea si raportarea evolutiei culturilor agricole direct din teren
  4. dezvoltarea oamenilor talentati din domeniu, prin crearea și furnizarea de diverse cursuri si programe in cadrul academiei Agrismart.

Infiintata in anul 2017 in Bucuresti, de un grup de profesioniști cu experiență pe piața de cereale din regiune, scopul AGRISTART este de a fi lider in furnizarea de informatii de piață exacte catre membrii săi.

Viziunea noastra este de a fi recunoscuti de către piață ca cel mai important suporter al vostru.
Simțiți-vă liberi să contactați echipa noastră:
E-mail: contact@agristart.eu
Telefon: +4 (0) 31 426 07 90 / 426 07 91/ 426 07 92
Mobil: +4 (0) 775 652 150 / 775 652 167

Faceti o programare si vizitati-ne la biroul nostru:
București, strada Ing. Cristian Pascal nr. 29, sector 6, România