Termeni si conditii

Agristart.eu și Agristart.ro sunt domenii web sub proprietatea deplina a companiei BSEUAGRIMARKET SRL, o firma de consultanță înregistrată în România la Registrul Comertului avand CUI: 36977813 în 2017. Domeniile sunt definite în continuare ca Agristart.

Agristart oferă informații personalizate din surse publice, majoritatea recunoscute ca fiind de încredere. Opiniile și analizele prezentate pe site sau prin e-mailuri sunt date de viziunea profesionistilor din echipa Agristart. Conținutul oferit are caracter exclusiv informativ și Agristart nu va accepta responsabilitatea pentru nici o pierdere pe care oricare dintre clienții sai ar putea să o înregistreze tranzacționand pe diverse piețe fizice sau future interpretand informatiile furnizate de catre Agristart.

Site-ul web include text, fotografii, grafice, și alte lucruri, toate considerate ca conținut al site-ului web, si este protejat de drepturi de autor. Continutul poate fi utilizat numai cu autorizarea scrisă Agristart. Distribuirea conținutului fără acordul Agristart este strict interzisă, iar Agristart isi rezerva dreptul de a solicita orice prejudiciu sau beneficiu ilegal pe care cineva le înregistrează prin faptul că nu respecta regulile acestui site web.

Agristart funcționează în conformitate cu legile țării în care este stabilit sediul central. Agristart nu va divulga către nici o persoana neautorizata detaliile clienților săi. Astfel, Agristart cere tuturor utilizatorilor de site web sa se înregistreze folosind o adresă de e-mail validă. Dupa inscrierea pe site-ul nostru iti recomandam sa adăugi adresa noastra de e-mail: contact@agristart.eu la lista ta de adrese.

Agristart nu garantează ca domeniul și / sau e-mailurile noastre sunt pe deplin compatibile cu sistemul și echipamentele folosite de dumneavoastra, și in aceste conditii Agristart și reprezentanții săi nu vor fi considerati responsabili pentru orice fel de erori sau viruși sau alte fișiere corupte sau nocive pe care le veti descoperi la orice moment viitor in activitatea dumneavoastra.

Agristart nu este responsabila de disponibilitatea continuă a serviciilor, fie on-line sau prin apeluri telefonice. Agristart își rezervă dreptul de a continua / întrerupe serviciile pe care le utilizatorul le alege în orice moment, daca o fraudă sau orice alt act economic criminal a fost realizat de către utilizatorii săi împotriva Agristart.

Conținutul furnizat de Agristart este destinat utilizării de catre persoane adulte și prin inregistrarea pe site confirmați că sunteți în vârstă de cel puțin 18 ani.